Voor:
'Pizza Tonijn', krokante variant met verse Albecore tonijn - wasabicrème - sesam
15,00
Carpaccio van ossehaas 'alla Cipriani' - parmezaan - rucola
13,50eventueel met eendenleverkrullen, supplement 5,00Feestelijke cocktail van Hollandse garnalen - huisbereide cockatailsaus
17,50Marbré van Iberico - wildzwijn - krul eendenlever - cornichons - basilcum
13,50
Kopje kreeftenbisque - rouille - crostini
13,50
Hoofd:
Catch of the day
27,50
In iets knoflook gebakken gamba's en verse kreeft - linguine - viscrème - kokos - rode curry
37,50
Eendenboutje 'peking style' eigen jus met Hoi Sin
25,00
Ossehaasmedaillons met in ponzu geroosterde bundelzwammen en rode wijnjus
32,50
Hertenrugfilet - eigen jus met dragon - cantharellen
34,50
Dessert:
Mokkabluf - espressogranité - whisky-caramel - vanille-ijs met grand marnier
10,00Dame Blanche, huisgemaakt vanille-ijs - warme chocolade
10,00
Hard Wener taartje met witte chocoladecrème en frambozen - kardemom-kokosijs
10,00
Koffie / thee met 2 huisgemaakte bonbons
7,50
minimaal te bestellen 3 gangen voor - hoofd - nagerecht
Vegetarisch menu is aanwezig !
kerstdiner in ons partyhuis met muzikale omlijsting
aankomst tussen 17.30 en 18.00 uur
aanvang diner 18.30 uur
betaling partyhuis uitsluitend PIN of Contant - géén credit cards !!
Menu 80,00 euro
Vitello Tonnato - mooi zacht gegaarde kalfslende met zachte tonijnmayonaise
**
Gegrillde tongfilet met lichte champagne-viscrème
of
Kwartelfilet met knapperige groenten - gevogeltejus met raz el hanout
**
Ossenhaasmedaillon - rode wijnjus met in Ponzu geroosterde bundelzwammetjes
**
Desssertbuffet